طريقه عمل بلح الشام 2014 - طريقه عمل بلح الشام جديد - طريقه عمل بلح الشام المصري - طريقه عمل بلح الشام
2 كوب دقيق ابيض2 كوب ماء1 كوب زيتنصف ملعقة صغيرةملحنصف ملعقة صغيرةسكرنصف ملعقة صغيرة فانليا6 بيضات مقدار زيت للتحميرمقدار شراب ثقيل جدا
طريقه التحضير:-
ضعى الماء والزيت والملح والسكر على النار بعد الغليان نضع الدقيق مره واحده ومزجى الخليط جيدا لمده حوالى نصف ساعه نرفعه من على النار بعد ان اصبح مثل الكوره ولا يلصق فى الحله اللى انتى عملاه فيها وبعد ذلك ترفعيه من على النار لغايه ما تبرد العجينه وضعى البيض واحده واحده مع الضرب المستمر وضعى الفانليا مع البيض اذا لاحظتى ان العجينه نشفه شويه ضعى بيضه زياده وبعد ذلك ضعى العجينه بكيس به بلبله وقطعى العجينه فى زيت بارد واتركيه يتحمر مع مراعاه التقليب لكى يحمر من الوجهين بعد ما يكون لونها ذهبي نضعها فى شراب سميك
خلى بالك الشربات تكون بارده وسميكه عندما تضعى فيها بلح الشام
ملاحظات مهمه جدا :
زيت قلى بلح الشام لازم يكون بارد اذا بتحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن
وممكن كمان تحشى بلح الشام بالشيكولاته ا والكريمه الكستر
خلى بالك الشربات تكون بارده وسميكه عندما تضعى فيها بلح الشام
ملاحظات مهمه جدا :
زيت قلى بلح الشام لازم يكون بارد اذا بتحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن
وممكن كمان تحشى بلح الشام بالشيكولاته ا والكريمه الكستر
خلى بالك الشربات تكون بارده وسميكه عندما تضعى فيها بلح الشام
ملاحظات مهمه جدا :
زيت قلى بلح الشام لازم يكون بارد اذا بتحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن
وممكن كمان تحشى بلح الشام بالشيكولاته ا والكريمه الكستر
ملاحظات مهمه جدا :
زيت قلى بلح الشام لازم يكون بارد اذا بتحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن
وممكن كمان تحشى بلح الشام بالشيكولاته ا والكريمه الكستر
ملاحظات مهمه جدا :
زيت قلى بلح الشام لازم يكون بارد اذا بتحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن
وممكن كمان تحشى بلح الشام بالشيكولاته ا والكريمه الكستر
طريقه عمل الشربات
كوب سكر + 2 كوب ماء وتغلى على النار لمده نصف ساعه ممكن تحطى للشربات بعد ما تبرد فانليا عشان تبقى رائحتها حلوه
المكونات
2 كوب دقيق ابيض2 كوب ماء1 كوب زيتنصف ملعقة صغيرةملحنصف ملعقة صغيرةسكرنصف ملعقة صغيرة فانليا6 بيضات مقدار زيت للتحميرمقدار شراب ثقيل جدا
طريقه التحضير:-
ضعى الماء والزيت والملح والسكر على النار بعد الغليان نضع الدقيق مره واحده ومزجى الخليط جيدا لمده حوالى نصف ساعه نرفعه من على النار بعد ان اصبح مثل الكوره ولا يلصق فى الحله اللى انتى عملاه فيها وبعد ذلك ترفعيه من على النار لغايه ما تبرد العجينه وضعى البيض واحده واحده مع الضرب المستمر وضعى الفانليا مع البيض اذا لاحظتى ان العجينه نشفه شويه ضعى بيضه زياده وبعد ذلك ضعى العجينه بكيس به بلبله وقطعى العجينه فى زيت بارد واتركيه يتحمر مع مراعاه التقليب لكى يحمر من الوجهين بعد ما يكون لونها ذهبي نضعها فى شراب سميك
خلى بالك الشربات تكون بارده وسميكه عندما تضعى فيها بلح الشام
ملاحظات مهمه جدا :
زيت قلى بلح الشام لازم يكون بارد اذا بتحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن
وممكن كمان تحشى بلح الشام بالشيكولاته ا والكريمه الكستر
خلى بالك الشربات تكون بارده وسميكه عندما تضعى فيها بلح الشام
ملاحظات مهمه جدا :
زيت قلى بلح الشام لازم يكون بارد اذا بتحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن
وممكن كمان تحشى بلح الشام بالشيكولاته ا والكريمه الكستر
خلى بالك الشربات تكون بارده وسميكه عندما تضعى فيها بلح الشام
ملاحظات مهمه جدا :
زيت قلى بلح الشام لازم يكون بارد اذا بتحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن
وممكن كمان تحشى بلح الشام بالشيكولاته ا والكريمه الكستر
ملاحظات مهمه جدا :
زيت قلى بلح الشام لازم يكون بارد اذا بتحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن
وممكن كمان تحشى بلح الشام بالشيكولاته ا والكريمه الكستر
ملاحظات مهمه جدا :
زيت قلى بلح الشام لازم يكون بارد اذا بتحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن
وممكن كمان تحشى بلح الشام بالشيكولاته ا والكريمه الكستر
طريقه عمل الشربات
كوب سكر + 2 كوب ماء وتغلى على النار لمده نصف ساعه ممكن تحطى للشربات بعد ما تبرد فانليا عشان تبقى رائحتها حلوه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
التعليقات : 0
إرسال تعليق